tirsdag 14. oktober 2014

Torohusmora + Adam = sant?

Vi har fått vår første levering fra Adams matkasse på døra. Så nå spørs det om Torohusmora må bruke litt tid på kjøkkenet. Hvis jeg slipper å bruke lang tid på å planlegge innkjøp, finne på middager og ikke minst tidsbruken i selve butikken, så kan jeg kanskje ta i et tak for å få laget bra middag. Dårlig planlegging av matinntaket til familien gjør ofte at man er på butikken hver dag, og det er jeg mektig lei av. Dessuten er det begrenset hvor mange dager i uka man kan ha nudler eller brødskive til middag.




For et par uker siden bestemte vi oss for å prøve ut Adams matkasse og bestilte mat for tre dager pluss ei fruktkasse. Den første utfordringa var hvilken rett vi skulle begynne med. Det gikk rimelig greit. Så kom utfordring nummer to: dattera i huset skulle på trening og måtte dra før middagen var ferdig (tenåringen som fikk SMS om å dra hjem og starte med middagen "hadde ikke sett meldinga"...) og far i huset var på jobbreise. Ok middag for fire ble til middag for to. Dattera varmet opp rester da hun kom hjem fra trening og jaggu ble det en del igjen som barna ønsket å ha i matpakken dagen etter. Full uttelling på rett nummer en: økologisk steinsopprisotto med ovnsbakte kyllinglår, bakte tomater og BBQ-saus.


Fine oppskrifter, som er enkle å forstå.


Likte godt at man kan lære litt under kokkeleringa.


 Bonus: Jeg fikk tatt i bruk et redskap som sto godt gjemt innerst i skapet.


Hvis jeg bare får satt barna i sving nå, så kanskje dette blir en lykkelig historie for Torohusmora (les: lite tid på kjøkkenet, men likevel sunn og god mat).










Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar